post

Kies voor digitale informatieverstrekking

Dynamische reclame op ultra moderne outdoor schermen, handige apps en complete videowalls; zomaar enkele van de mogelijkheden van digital signage. Steeds vaker stappen bedrijven, zowel grote als kleine, af van het concept van traditionele reclame uitingen via posters of borden. De dynamische mogelijkheden van digitale informatieverstrekking zorgt ervoor dat je als bedrijf meer impact kunt maken op je doelgroep. Die doelgroep hoeft zich niet per definitie extern te bevinden, maar kan ook extern binnen je eigen bedrijf werken. Zo kan je zowel klanten als werknemers op de hoogte houden van het laatste nieuws, video’s laten zien en mensen activeren om nieuwe of afgeprijsde producten te kopen.

Unieke experience
Je klanten een persoonlijk welkom geven via videowalls, de nieuwste trends in de winkel laten zien of gewoon een informatieve boodschap laten zien; dat kan met narrowcasting en Qyn gelooft daar in. Met narrowcasting kan je effectief campagnes opzetten, bijsturen en volledig implementeren. Geef je doelgroep een unieke experience die zorgt voor langdurige impact. Grote kans dat klanten na het zien van een dynamische reclame uiting vaker zullen langskomen, want narrowcasting blijft beter onthouden. Met het oog op de laatste trends krijg je bij Qyn een narrowcasting implementatie op maat, gericht op de beoogde doelgroep, in de juiste omgeving en op het beste moment.

Activeren en informeren
Reclame maken via grote schermen met real-time berichten en een opvallende vormgeving zorgt ervoor dat je wordt gezien door je doelgroep. Of dit nou interne werknemers zijn of de externe doelgroep voor je nieuwste product; het kan met narrowcasting. In tegenstelling tot de traditionele manier van reclame maken of het overbrengen van een boodschap, kan je met digital signage je doelgroep effectiever bereiken en de campagne doorlopend bijsturen. Voorbeelden zijn het behalen van KPI’s, het geven van nieuwe productinformatie, digitaal maken van nieuwsbrieven voor intern gebruik en vacatures weergeven. Bied je doelgroep ook een unieke experience met de mogelijkheden van narrowcasting.